top of page

 EVİMİZDE BOLLUK ve BEREKET KÖŞESİ YAPIMI 

 

  Evimizi negatif enerjilerden arındırdıktan sonra yeni yıla girmeden bolluk & bereket köşemizi hazırlayalım…

 

  Evimizde bolluk & bereket köşesi, sırtınızı odanızın giriş kapısına vererek karşıya baktığınız da sol köşedir.

 

  Bu köşe sizin refahınızı, zenginliğinizi belirler. Buraya balık figürleri, ağlarda sayısız balık olan bir resim, filler (7 fil), akvaryum koyabilirsiniz. Bunların dışında bir çanak pirinç, biraz bozuk para hatta varsa altın renkli para figürleri de yerleştirebilirsiniz. Bir de bereket kesesi hazırlayarak onu da yerleştirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bereket Kesesi Yapımı

 

  Malzemeler;

 

 1-Bir parça yeşil kumaş

 2-Bir tutam buğday

 3-Bir tutam pirinç

 4-Bir tutam toprak

 5-Bir tutam toz haline getirilmiş muskat

 6-Bir tutam yenibahar

 7-Bir küçük mıknatıs

 8-Bir veya birkaç adet sarı metal para 
 9-Bir adet yeşil mum

 

  Yapılışı;

  • Önce malzemeleri hazırlayın.

  • Yeşil mumu yakın.

  • Sonra kumaşı dört yerinden tutturarak istediğimiz bir iple bağlayın. Bunun yerine kese dikebilirsiniz.

  • Sonra bu keseyi yanan yeşil mumun önünde bir yere yerleştirin.

  • Bu arada hangi metot kolayınıza gelirse bir topraklanma meditasyonu yapın. Meditasyon sırasında Toprak Anaya tüm nimetleri için teşekkür ve şükretmeyi unutmayın.

  • Daha sonra topraktan aldığınız bolluk bereket enerjisinin ellerinizden çıkıp önünüzdeki keseye aktığını imajine edin. Bu enerjiyi bir mıknatıs gibi devamlı keseye çektiğinizi hayal edin.

  • Ve olumlamalar yapın . Örneğin: Ben bolluk ve bereketi hak ediyorum. Kesem her gün daha çok bolluk ve bereket dağıtıyor  gibi.

  • En son olarak da kesenizin Toprak Ana tarafından korunduğunu hissedin.

  • Meditasyonunuzu bitirin. Mumun dibine kadar yanmasını bekleyin.

  • Daha sonra kesenizi alıp evin bolluk bereket köşesine yerleştirin.

  • Yeşil maddi refahı, bereketi ve bolluğun rengi olarak geçtiğinden yeşil rengi tercih ediyoruz.

  • Daha evvel de değindiğim gibi bolluk ve bereket bir bilinç kalıbıdır. O yüzden bilincimizi bolluğa ve berekete açmalıyız. Kıtlık bilincinden kurtulmalıyız.

 

 


 

 

 

 

bottom of page